ALLEREERST IS HET BELANGRIJK TE WETEN DAT U NIET VERPLICHT BENT WEKELIJKS TE BESTELLEN EN DAT U GEEN CONTRACT SLUIT.

Koelvers maaltijden:

In de koelvers maaltijdbrochure  ( op de voorkant staat SMAKELIJK ), ziet u dat ons assortiment bestaat uit :

  • 75 gerechten, inclusief 3 wisselmenu’s, waarvan 57 gerechten ook zoutarm leverbaar zijn, waaronder ook 14 vegetarische gerechten, waarvan 10 gerechten ook zoutarm leverbaar zijn.
  • 30 gemalen gerechten, waarvan 20 gerechten ook zoutarm leverbaar zijn.
  • 24 gluten- en lactosevrije gerechten
  • 10 soepen, waarvan 5 helder en 5 gebonden, die eveneens zoutarm leverbaar zijn..
  • 3 bijgerechten ( rauwkostsalade en compots )
  • 10 nagerechten zoals vla, yoghurt en appelmoes

In de koelversbrochure staat bij elke maaltijd een volgnummer dat overeenkomt met het nummer op het koelversbestelformulier ( links boven staat BESTELFORMULIER ), zodat u gemakkelijk uw keuze kunt maken.

Hoelang blijven koelvers maaltijden houdbaar?

Koelvers maaltijden zijn tenminste 14 dagen na levering geschikt voor consumptie, mits bewaard in de koelkast.

Wat is het minimale aantal koelvers maaltijden per bestelling?

Het aantal koelvers maaltijden per bestelling bedraagt tenminste 5 (vijf) stuks. Bij- en nagerechten gelden niet als een maaltijd.

Hoe ziet de koelvers bestelprocedure er uit?

U bestelt in week A vóór donderdag 16.00 uur, de maaltijden worden bereid in week B en de levering vindt plaats in week C, op maandag of dinsdag, afhankelijk waar u woont. Dit geldt voor alle koelvers maaltijd bestellingen. Mocht er onduidelijkheden zijn over de bestellingsprocedure of mocht u vragen hebben dan kunt u altijd een bericht achterlaten op onze contactpagina.

Indien u NIET wekelijks bestelt, dan kunt u ons bellen of mailen welke maaltijden voor welke datum u wilt bestellen. Wij vullen dan een bestelformulier voor u in en zorgen dat de maaltijden op de gewenste tijd en plek bij u worden bezorgt.

 

Vriesvers maaltijden:

In de vriesversbrochure ( op de voorkant staat SMAKELIJK VRIESVERS 2016 ), die geldt voor het gehele jaar, ziet u bij elke maaltijd een nummer dat overeenkomt met het nummer op het witte vriesversbestelformulier, met links bovenaan Buitengewoon lekkere maaltijden.

Het assortiment bestaat uit :

  • 133 vlees-,vis-, chinees/indisch- en Italiaanse gerechten incl. pannenkoeken en poffertjes, waarvan 18 zoutarm, 12 vegetarisch, 20 gluten-en lactosevrij en 4 maaltijdsoepen.
  • 8 assortimentsdozen met 6 verschillende maaltijden uit de Hollandse/Chinees-Indische en Italiaanse keuken, waaronder 1 vegetarische, 1 zoutarme, 1 gluten/lactosevrije en 1 gemalen.
  • 2 assortidozen soepen, waarvan 1 standaard met 6 en 1 glutenvrij met 3 verschillende smaken.
  • 5 soorten nagerechten in dozen met 12 tot 24 stuks zoals bavarois, moussedesserts, roomijs en gebak

Wat is het minimale aantal vriesvers maaltijden per bestelling?

Het aantal vriesvers maaltijden per bestelling bedraagt minimaal 6 (zes) of een veelvoud van 6 (12, 24, etc.). Pannenkoeken, poffertjes en maaltijdsoepen gelden daarbij ook als een maaltijd. Soepen, nagerechten en gebak kunnen uitsluitend per doos worden besteld.

Hoelang blijven vriesvers maaltijden houdbaar?

Vriesvers maaltijden zijn tot tenminste 3 maanden na levering geschikt voor consumptie, mits bewaard in de vriezer.

Hoe ziet de vriesvers bestelprocedure er uit?

De vriesvers maaltijden hebben dezelfde bestelprocedure als de koelvers maaltijden, dus in week A bestellen, in week B bereiden en in week C afleveren. Dit betekent, dat wanneer u b.v. bestelt in week 33, uw bestelling in week 34 gereed gemaakt wordt en in week 35, op maandag of dinsdag tussen 09.00 en 15.30 uur, afhankelijk waar u woont, wordt afgeleverd.

Voor uw eerste bestelling(en) kunt u het bestelformulier + het machtigingsformulier voor de betaling, retourneren in de bijgesloten portvrije antwoordenveloppe. Bij aflevering van uw eerste bestelling ontvangt u een bestelblok, zodat u bij elke levering de volgende bestelling aan de bezorger kunt meegeven.

 

Algemene informatie voor alle bestellingen

Tegelijk met uw eerste bestelling, ontvangen wij graag het door u getekende machtigingsformulier voor de betaling van de maaltijden in de portvrije antwoordenveloppe van u terug.

Waarom een machtigingsformulier ?

Gezien recente nare ervaringen ( bedreiging en beroving van één van onze chauffeurs ), vinden wij het niet langer verantwoord onze chauffeurs met kontant geld op zak of pinapparaat hun werkzaamheden te laten uitvoeren. Voor uw gemak en onze veiligheid hebben wij daarom gekozen voor betaling via automatische incasso, waarbij de betaling van de geleverde maaltijden één week na levering van uw bankrekening wordt afgeschreven.

Indien u dat wilt, ontvangt u één week na levering van de maaltijden een gespecificeerde rekening, waarop u precies kunt zien welke maaltijden er zijn geleverd en wat de kosten daarvan zijn.

Wat zijn de mogelijkheden na het invullen van het machtigingsformulier ?

Nadat wij uw machtigingsformulier en eerste bestelling ontvangen hebben, kunt u uw volgende bestellingen ook telefonisch of per email doen op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.00 uur via ons telefoonnummer 010 – 72 000 41 of via info@buitendijkmaaltijden.nl . Het is dan alleen een kwestie van nummers en aantallen van de gewenste maaltijden doorgeven.

Zit u toch nog met vragen?

Wilt u meer weten? Bel dan naar 010-72 000 41 en u krijgt antwoord op elke vraag die u wilt stellen.

Met vriendelijke groet,

Het team van Buitendijk Maaltijden