assortiment_buitendijk_maaltijden

Wie zijn we?

Buitendijk Maaltijden is een service-gerichte maaltijdbezorgservice in de regio groot Rotterdam. Iedere dag weer zorgen we dat onze klanten op tijd de lekkerste maaltijden en beste service ontvangen. Wij hebben onze service speciaal ingericht voor de ouderen en hulpbehoevenden, maar bedienen daarnaast ook klanten in het bedrijfsleven.

Voortaan kan iedereen in Groot Rotterdam maaltijden aan huis laten bezorgen. Iedere dag genieten van kwaliteit en smaak. De grootste keuze aan maaltijden van de meesterkoks van Buitendijk. De menukaarten voorzien in tientallen hoofdmaaltijden en talrijke soepen. Desgewenst kunt u de maaltijd met een frisse salade completeren en wie van een toetje houdt kan kiezen uit verschillende lekkere nagerechten.

De maaltijden worden met de grootste zorg op bestelling gemaakt door koks met een passie voor gezond en lekker eten. Voor mensen met een dieet en voor mensen die de voorkeur geven aan vegetarische maaltijden is er eveneens volop keuze. U krijgt van ons altijd een lekkere en betaalbare maaltijd met de beste service. Al vanaf € 6,05 een heerlijke, gezonde warme maaltijd.

Wil u weten of wij ook bij u thuis bezorgen, bekijk dan even onze bezorg kaart of vraag informatie op via de contactpagina. Heeft u inhoudelijke vragen over ons assortiment of de bestelprocedure bezoek dan deze pagina.